Notícies
 Tornar
  • Nou Especial Confinament a estris.cat

Nou Especial Confinament a estris.cat

21.05.20

El diari digital estris.cat publica una 2a edició de l'especial confinament, un recull d'articles sobre com fer front al confinament des de la perspectiva educativa.

El nou "especial Confinament" inclou cinc articles d'experts pensats especialment per ser d'utilitat als usuaris del portal en la situació actual. Aquests articles complementen l'anterior especial, amb sis articles que podeu llegir en aquest enllaç

Els continguts que tracten els textos són diversos:

- Com manifesten els infants l'ansietat?, d'Isabel Torras, sobre com acompanyar els moments d'agonixa.

- Mirar cap endins, d'Enric Benavent, sobre la mirada necessària que hem de fer cap a nosaltres, tenir-nos cura i reflexionar en el "ser" i no en el "fer".

- Si tu pateixes jo també?, de Lisette Navarro-Segura. Parla de com acompanyar emocionalment les persones que pateixen, des de l'empatia i l'escolta sentida.

- Noves solidaritats i supor veïnal, de Txus Morata, tracta la varietat de xarxes de cohesió social i veïnal que actuen com a espais de suport i s'han fet imprescindibles per a la supervivència de moltes persones. 

- Un tàndem ben perillós: Coronavirus i probresa, de Neus Fulladosa. El seu article ens trasllada a Gàmbia, i ens explica com el projecte que codirigeix ha hagut d'adaptar-se a noves demandes degut a la situació de pobresa extrema que ha creat la pandèmia.